Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت درباره بیماری آنفولانزا گفت: در حال حاضر نیز بیماری قابل کنترل است و پیک بیماری تا حدود ۸ الی ۱۰ روز دیگر فروکش خواهد کرد و با رعایت اصول بهداشتی نگرانی عمده‌ای نخواهیم داشت. ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره اقدامات صورت گرفته در خصوص درمان ناباروری،‌ گفت: به همه‌ی استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده هر استان دارای یک مرکز مجهز درمان ناباروری باشد و همچنین این مراکز را تحت پوشش بیمه رایگان قرار دادیم و داروها نیز تا سه نوبت به‌صورت رایگان ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر بهداشت در سمنان: 4000 نفر در کشور به دلیل ابتلا به آنفلوانزا بستری شده‌اندوزیر بهداشت در قزوین: بیماری‌های غیر واگیر عامل 83 درصد از مرگ‌ و میرها در کشور هستندوزیر بهداشت: روحانیت در عرصه گره‌گشایی از امور مردم همواره پیشتاز است‌روحانی: بزرگترین کلاهی که بر سر ترامپ رفت، در موضوع برجام بود/دولت از زیر بار مسئولیت سخت فرار نمی‌کند

وی همچنین درباره اقدامات وزارتخانه متبوعش در مقابله با تحریم دارو،‌ افزود: بزرگترین کمکی که ما می‌توانستیم انجام دهیم این بود که در شرایط سخت داروهای مورد نیاز را به هر راهی و با دورزدن تحریم ها فراهم نماییم و از طرفی نیز ارز را برای داروها در سال آینده روی قیمت 4200 تومان نگه داشتیم.

وزیر بهداشت در ادامه درباره بیماری آنفلوانزای شایع اظهار کرد: بیماری آنفلوآنزا شیوع بالایی در سال 94 با ویروسH1N1 داشت که نسبت به ویروس‌های دیگر نوع کشنده‌تری است. در سال‌های 95، 96 و 97 نوع H3N2 بود که تهاجم کمتری داشت ولی امسال دو هفته زودتر از پیش‌بینی‌مان درگیر ویروس H1N1 شده‌ایم؛ البته از بین بیماران تنفسی که بیش از چهار هزار نفر در بیمارستان‌ها بستری شدند، و تعدادی نیز نمونه مثبت داشتند. در حال حاضر نیز بیماری قابل کنترل است و پیک بیماری تا حدود 8 الی 10 روز دیگر فروکش خواهد کرد. با رعایت اصول بهداشتی مانند شست‌وشوی دست‌ها،‌ استفاده از ماسک و همچنین جلوگیری از روبوسی نگرانی عمده‌ای نخواهیم داشت.

نمکی گفت: تزریق واکسن بر اساس نتایج علمی نمی‌تواند بیش از 28 تا 30 درصد نمی‌تواند پیشگیری کند، ما واکسن را برای افراد پر ریسک که نقص ایمنی دارند مثل افراد بالاتر از 65 سال توصیه می‌کنیم که در وزارت بهداشت و مراکز بهداشت و درمان آن را در اختیار مردم گذاشته‌ایم. قیمت واقعی این واکسن زیر 40 هزار تومان است و پیگیری شده تا مجددا از این هفته وارد بازار شود و قیمت بالای آن به دلیل بازار سیاه است.

انتهای پیام/

R1531/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط جلسات هیئت دولت سعید نمکی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جلسات هیئت دولت سعید نمکی جلسات هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی