Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدی پور گفت: در حال حاضر واکسن آنفولانزا به استان کرمان وارد نشده  و احتمالا از اوایل مهر ماه این واکسن در اختیار تمامی داروخانه های سطح شهر قرار خواهد گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛ علی اسدی پور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با راه آرمان، در رابطه با رسیدن فصل پاییز و استفاده از واکسن آنفولانزا اظهار کرد: احتمالا این واکسن از اوایل مهر ماه در همه داروخانه های سطح شهر کرمان پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: قیمت واکسن در سال جاری 40 هزار تومان خواهد بود اما قیمت نهایی آن زمانی که واکسن وارد استان شود مشخص خواهد شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه واکسن آنفولانزا هنوز  وارد استان نشده است، افزود: این واکسن قرار است در اختیار افراد بالای 65 سال، بیماران سرطانی، کودکان زیر 5 سال، زنان باردار و بیمارانی که دارای بیماری زمینه ای هستند قرار گیرد.

اسدی پور بیان کرد: این گونه اشخاص می توانند با ارائه کارت ملی و ثبت کد ملی خود واکسن را از داروخانه ها دریافت کنند.

وی اذعان کرد: در فاز بعد محموله های بعدی واکسن آنفولانزا که بین داروخانه ها توزیع می شود سایر اشخاص نیز می توانند با مراجعه به داروخانه و ارائه کد ملی واکسن را تهیه کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین در خصوص آخرین وضعیت داروهای کرونایی در استان کرمان گفت: در گذشته حدود ۱۰۰ عدد رمدسیوبر ایرانی  به استان کرمان داده شده بود که در  محموله جدید، حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰ عدد از این دارو در اختیار استان کرمان قرار گرفت.

اسدی با بیان این مطلب که نوع خارجی داروی رمدسیویر دیگر نداریم، به موضوع کمبود دارو برای بیماران کرونایی اشاره و اظهار کرد: فقط در بحث داروی رمدسیویر کمبودی وجود داشت که با ورود این محموله جدید رمدسیویر، دیگر در استان کمبود داروی کرونایی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به قیمت داروی رمدسیویر عنوان کرد: قیمت داروی رمدسیویر ایرانی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که بعضی وقت ها پرداخت قیمت این دارو از طرف دفتر مقام معظم رهبری صورت گرفته و این داروها به صورت رایگان در اختیاران بیماران می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واکسن آنفولانزا داروی رمدسیویر استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته